«

»

Verze pro tisk

Do čtvrtfinále hokejbalisté vstoupili vítězně…

V sobotu 24.4. se na domácím hřišti odehrál první zápas čtvrtfinále OHbL s mosteckým Nordicsem. „Slušně“ zaplněné ochozy od začátku sledovali utkání plné nasazení , bojovnosti a emocí..

Nordics začali velice aktivně, ale tlak hostů utnul ve třetí minutě Lukáš Varníček, který ranou od modré překvapil brankáře Nordics, 1:0. Z vedení se ale domácí dlouho neradovali, jelikož Vávra v přesilové hře, střelou z voleje srovnal na 1:1. Ve druhé části se hosté po zmatku v brankovišti domácích dostali rychle do vedení 1:2. Více branek v této třetině i díky velkému počtu vyloučených , již nepadlo. Třetí třetina již mnoho šancí ani na jedné straně nepřinesla, ale Meziboří se přesto podařilo vyrovnat a opět zásluhou L. Varníčka, jenž udeřil v oslabení – 2:2. Nordics mohli ještě v závěru zápasu přehoupnout výsledek na svou stranu, ale Beránek v úniku domácího brankáře Radka Holuba nepřekonal. Šlo se tedy do prodloužení, které velice rychle ukončil ranou mezi brankářovo betony Karel Linhart – 3:2p!

Hráčům TJ Baník Meziboří tak stačí jediná výhra k postupu do semifinále! Druhý zápas proti HC Nordics Most se odehraje 1.5.2010 v mostecké ANS Aréně. V případě prohry by se serie stěhovala opět na Meziboří, a to hned v neděli 2.5.2010, kdy by se odehrál rozhodující zápas o postup. Věřme ale, že se serie už zpět na Meziboří nevrátí a hokejbalisté promění svůj matchball!!!

Trvalý odkaz na tuto stránku: http://www.banikmezibori.cz/?p=1430