«

»

Verze pro tisk

Hokejbalisté zvou na čtvrtfinále Play-off OHbL

O víkendu se dohrávala poslední dvě kola základní části OHbL SEVER v nichž domácí TJ Baník Meziboří hostil v sobotu nejprve HBC Orlík UnL a v neděli pak dohrával odložený zápas s buldokama z Biliny. V obou zápasech bral vítězství domácí tým i když výkon nebyl zrovna přesvědčivý. S Orlíkem musel dohánět dvoubrankové manko až ve třetí třetině, což se nakonec podařilo a zápas skončil 4:3 v základní hrací době. V neděli zase domácí borci skoro ztratili jasně vyhraný zápas, i když na začátku třetí třetiny byl stav 6:1. Časté vyloučení, nedisciplinovanost a ztráta koncentrace vedla ke konečnému výsledku 7:5. Získaných 6 bodů posunulo Baník na 4. místo po základní části a první zápas čtvrfinále play-off se proto bude hrát na domácím hřišti s HC Nordics Most.

V základní části se tyto dva týmy potkali 2x. Na domácím hřišti uspěli pokaždé domácí. Dalo by se tedy spekulovat o tom, že baník má menší výhodu, protože případný třetí rozhodující zápas by se odehrál na Meziboří. Nordics před play-off posílili, což potvrdil poslední vzájemný zápas, který se odehrál v Mostecké ANS Aréně a  skončil po divoké přestřelce 8:6 pro Nordics. Potvrdila se tím tak jejich vzrůstající forma. Meziboří naopak v jarní sezoně nepředvádí dobrou hru. Poslední dva zápasy sice zvládl baník bez ztráty bodu, ale s předvedenou hrou nejsou hráči spokojeni. Vše by chtěli proto napravit v nadcházejícím play-off a završit tak úspěšně celou sezonu, kterou tak dobře rozehráli.

Přiďte proto v sobotu 24.4.2010 na hokejbalový stadion TJ Baník Meziboří a pomozte domácím borcům k vítěztví v prvním zápase čtvrfinále.

Trvalý odkaz na tuto stránku: http://www.banikmezibori.cz/?p=1426