«

»

Verze pro tisk

2. ročník VC TJ Baník Meziboří ve vzpírání mužů, veteránů a žen

Dne 19.9. proběhla již druhá velká cena ve vzpírání mužů, veteránů a žen. Akce se již od minulého roku stala velmi oblíbenou a svědčí o tom i vysoký počet závodníků z blízkého i dalekého okolí. Čtyři desítky závodníků bojovalo o prvenství, medaile a hodnotné ceny. Díky tradičně skvělému zázemí TJ Baník Meziboří a sportovní haly v městě Meziboří byla kvalita celé soutěže opět velmi vysoká. Ve startovní listině se objevili juniorští mistři ČR, vícemistři a mistři ČR z kategorie mužů a v kategorii žen jsme měli čest přivítat českou reprezentantku Pavlu Kladivovou z PSK Olympu Praha spolu s druhou vícemistryní EU do 23 let Evou Strackovou ze Startu VD Plzeň.

V mužích nejlépe bodovali závodníci Bohemians Praha, kteří sebrali několik prvenství ve váhových kategoriích a umístili se na prvních příčkách TOP závodníků bez rozdílu těl.hmotnosti. Domácí závodníci se ale v takto nabité konkurenci neztratili a jedním prvním místem v kategorii do 56 kg potěšil Jan Knot a druhým místem v kategorii do 85 kg Dušan Kovač, další závodníci Milan Pech, Milan Růžička a Kamil Nagy se umístili do 6. místa. Domácí závodník Tomáš Herink musel bohužel pro zranění odstoupit.

Nemalý dík patří městu Meziboří, které svou stálou podporou veškerého sportu a oddílů TJ Baník Meziboří  umožnilo nesrovatelně zlepšit podmínky vzpěračského zázemí a vzkřísilo možnost pořádat kvalitní soutěže nejen pro vzpírání a starostovi města Litvínova, který jako závodník a přítel mezibořského vzpírání převzal záštitu nad tímto turnajem.

výsledky 2. ročníku VC TJ Baník Meziboří (ke stažení, xls)

Trvalý odkaz na tuto stránku: http://www.banikmezibori.cz/?p=1036