«

»

Verze pro tisk

Zhodnocení letošní atletické sezóny

Letní sezónu 2011 lze hodnotit kladně, i když naši závodníci nebyli tak úspěší jako v roce loňském. V jednotlivcích jsme získali 1 titul krajského přeborníka – Věra Nestlerová v kouli, 1 druhé místo – Lucie Váňová ve výšce a 2 třetí místa – Lucie Váňová v oštěpu a Kristýna Vrabcová v běhu na 1500m. Získali jsme několik 4. a 5. míst.  Dále musím pochválit naše snaživé elévy, hlavně Michala Martináka, Vojtu Raitra a Sebastiana Scholze, přestože jim to na medaile nevyšlo.

V družstvech byly přihlášené pouze mladší žákyně a skončily po velkém boji na 4 místě. Nejvíce se o toto krásné umístění zasloužila tato děvčata (v závorce celkový počet bodů): Aneta Raševová (55), Kateřina Šístková (50), Věra Nestlerová (47), Kateřina Benešová (33), Kristýna Vrabcová (31). Dále závodily: Lucie Krabáčová (18), Viktorie Vítová (11), Petra Košková (10), Gabriela Chomová (10), Brudnová Tereza (4), Chomová Simona (3), Štefková Aneta (1), Mrázová Anna (0).

Za AK Most hostovali Jan Kočí, Jakub Kraus, Lenka Miškolciová, Martina Kočová a přihlášená k hostování byla i Lucie Váňová, bohužel se však ani jednoho kola nezúčastnila. Chlapci skočili 2. a postoupili na Mistrovství Čech, kde skončili 5. Oba naši svěřenci vždy bodovali. Lenka nějaké body Mostu udělala, ale na mistrovství s nimi nebyla z důvodu pobytu v lázních. Martině se příliš nedařilo – závodila v 2. lize, přesto se Most dostal do 1. ligy.

Doufáme, že se nám v příští sezóně podaří dát dohromady alespoň jedno kvalitní družstvo a navážeme na úspěchy minulých sezón.

Trvalý odkaz na tuto stránku: http://www.banikmezibori.cz/?p=2331