«

»

Verze pro tisk

Historický úspěch děvčat!

Mladším žákyním Baníku Meziboří se v letošním ročníku Krajského přeboru družstev Ústeckého kraje podařilo vybojovat výborné třetí místo! Děvčata byla v prvním, druhém i třetím kole na 3. místě a tak už bylo toto umístění skoro doma. Bohužel však v posledním kole v domácím prostředí nejlepší děvčata chyběla (Petra Gajdošová doléčovala černý kašel, Lenka Miškolciová měla pohmožděnou ruku i horečky a Kačka Šístková si zlomila kotník). Přesto si ostatní naše závodnice nevedly špatně a skončily páté. Nejvíce bodů udělaly Lucka Váňová a Kristýna Vrabcová, zdárně jim sekundovala Věra Nestlerová a Gábina Chomová, která je ročník 2000 a dokázala bodovat na 800 m. Dále ještě startovala 2 děvčata ročníku 2000 – Šárka Tůmová a Tereza Šimková a sbíraly především zkušenosti.

Páté místo v posledním kole zajistilo naším mladým závodnicím vynikající celkové třetí místo,což je poprvé v historii našeho oddílu. Holkám všichni moc blahopřejeme!

V závodech samozřejmě startovali i naši mladší žáci, kterých bylo ale velmi málo (většinou jen 3). Vedli si se střídavými úspěchy a celkově skončili šestí. Za Meziboří střídavě startovali Jakub Kraus, Jan Kočí, Jan Vinš, Jakub Sovadina, Jakub Opolský. Mimo start v posledním kole startoval i velmi mladý (ročník 2002) a nadějný Michal Martinák, který skončil v běhu na 800 m pátý ve výborném čase 3:08 min.

Trvalý odkaz na tuto stránku: http://www.banikmezibori.cz/?p=1796