«

»

Verze pro tisk

Mezibořská Smeč 2010

rotava_11-3-19_019 V sobotu 29. května 2010 Baník Meziboří – oddíl stolního tenisu uspořádal tradiční turnaj pro veřejnost ve stolním tenise. Do letošního turnaje vtrhla enkláva mladých a nově také těch nejmladších.

Mládež, která se zúčastnila, je z velké části členstvem tělovýchovné jednoty, avšak zatím není registrována pod svazem stolního tenisu. Jako přípravka dochází do kroužku k trenéru Viktoru Hocelíkovi. V samostatné kategorii nejmladších žáků (1. třída) vyhrál Štěpán Chaloupek. Ve dvoukolové soutěži se dále umístil na 2. místě Šimon Procházka a na 3. místě Lukáš Hocelík.

Hlavní soutěže dvouher se zúčastnilo 16 hráčů rozdělených do čtyř skupin, ze kterých vítězové (Slezáková, Skružný, Hejna Mil., Rubín) postupovali přímo do čtvrfinále. Druhá a třetí místa si to rozdala v předkole. Již ve čtvrtfinále byli pokořeni bývalí členové oddílu stolního tenisu Slezáková a Rubín. Vyřadili je tradiční účastníci turnaje Turbák a Krajčík. Ti si to pak rozdali o 3. místo, z nějž se radoval právě Jiří Krajčík. Loňský vícemistr Miloslav Hejna opět narazil na odpor soupeře až ve finále a skončil na druhém místě. Stylem start – cíl prošel turnajem Vratislav Skružný, který ztratil pouze jednu sadu až ve finále a v roce 2010 drží titul amatérského mistra ve stolním tenise v Meziboří.

Z hlavní soutěže byl sestaven žebříček nejlepších dívek. Nejlepší dívkou se stala Blanka Slezáková, která v celkovém turnajovém pořadí skončila pátá.

Jako vedlejší soutěž se sehrála čtyřhra. V pavouku skončili na třetím místě Ondřej Novák s Dominikem Kovaříkem. Stříbrní byli Milan Kondr s Jiřím Krajčíkem a vítězi se stali Miloslav Hejna s Ladislavem Turbákem.

FOTOGALERIE

Trvalý odkaz na tuto stránku: http://www.banikmezibori.cz/?p=1528